Vem är Happy Yarn Jobs?

Happy yarn Jobs är ingen person utan bara en blogg, men jag som ligger bakom den är en tjej i 30-årsåldern som bor i Värmland sedan cirka 10 år. Här trivs jag väldigt bra med tillvaron, sambon S, mina vänner och mitt jobb (ett jobb där man inte sällan har tillfälle att virka!)

Det verkar som att nästan alla pysselbloggare bor i ett fint gammalt hus och har minst en katt. Själv bor jag i lägenhet och har inga husdjur, men jag klappar gärna katter som jag träffar.

På syslöjden i skolan var jag kass. Att sy och sådant är jag fortfarande dålig på, men även det jag åstadkom med virknålen på den tiden var under all kritik. Då tyckte jag bättre om träslöjden där man kunde hitta roliga små träbitar i soptunnan, som kunde bli olika figurer. Med det vill jag nog säga att det är aldrig för sent att börja (om)!

Mitt intresse för att virka väcktes för kanske tio år sedan, när mamma lärde mig att virka mormorsrutor. Lite senare började jag virka oftare och mer seriöst, när jag bodde med vänner som också virkade. Någonstans däremellan hade jag även en period då jag pysslade mycket med indianpärlor. Mest blev det armband och halsband. Jag hade till och med en liten "vävstol" för att göra armband med de små pärlorna. Det finns en hel del pärlor kvar från den tiden, som då och då smyger sig in i det jag virkar.

Nu för tiden blir det åtminstone några maskor varje dag.

Mycket mer än så tycker jag inte att ni behöver veta om mig. Den som tycker annorlunda får gärna höra av sig!


Be happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar